Новини

Олександр Симчишин відповів на телефонні звернення хмельничан

Сьогодні відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає» за участю Хмельницького міського голови Олександра Симчишина. Протягом години Олександр Сергійович відповів на 13 дзвінків. Під час спілкування було порушено 18 проблемних питань.

Хмельничан хвилювали питання ремонту доріг, роботи міського транспорту, виділення земельних ділянок пільговим категоріям населення, призначення та монетизації субсидій тощо.

Два дзвінка стосувалися роботи тролейбусів №№3, 10. Люди скаржилися, що від Хмельницької міської лікарні і до мікрорайону Озерна дуже погано добиратися. Стосовно роботи міського транспорту Олександр Симчишин повідомив, що великою проблемою є брак водіїв, адже щодня на маршрути виходить на 24 одиниці транспорту менше, ніж могло б бути, саме через брак кадрів.

Проте міський голова запевнив, що буде проведено обстеження руху транспорту в цьому напрямку і зроблено висновки.

Мешканка мікрорайону Ружична просила відремонтувати вулицю Верейського, а саме ту частину, яка веде до кладовища.

«Щодо ремонту доріг, то ми щорічно в кожному мікрорайоні робимо 2-3 вулиці, щоб був принцип справедливості. В минулому році ми зробили вулицю Смотрицького та першу чергу вулиці Верейського. Проект на завершення ремонту є, але треба трохи зачекати. Ми за майже три роки зробили 50 кілометрів доріг, це дуже багато, але ще є багато роботи попереду. Капітальний ремонт вже стартував, ми вже ремонтуємо вулицю Бузьку, провулок Героїв Крут», - розповів міський голова.

Ще одне звернення стосувалося ремонту вентиляційної системи Дитячо-юнацької спортивної школи №2. Жінка розповіла, що взимку в приміщенні спортивної школи є сильний конденсат – вентиляційна система не справляється і це створює незручності для дітей, які там займаються.

Олександр Сергійович запевнив, що буде проведено обстеження та проблему буде вирішено.

Загалом спілкування було досить активним. По усіх зверненнях було дано відповідні доручення. Усі дозвонювачі отримають письмові відповіді.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!