Новини

Коли потрібно телефонувати в аварійно-диспетчерську службу МКП “Хмельницькводоканал”?

В аварійно-диспетчерську службу МКП “Хмельницькводоканал” потрібно телефонувати у випадках аварійних ситуацій на каналізаційних та/чи водопровідних мережах; коли Ви стали свідком крадіжки люків з колодязів, чи у разі їх відсутності; якщо Ви дізналися про несанкціонований відбір води або про самовільні врізки у мережі водопостачання та/чи водовідведення.

Аварійно-диспетчерська служба підприємства працює цілодобово. Номери телефонів: 15-67, 78-75-10 та 067 310 87 37.

Нагадаємо, що МКП “Хмельницькводоканал” забезпечує технічне обслуговування, ремонт і експлуатацію вуличної водопровідної мережі комунальної власності до фундаменту багатоквартирного будинку. Якщо ж витік води трапився усередині будинку або в підвальному приміщенні, тоді необхідно звернутися до УМК, ЖБК, ЖЕД або іншої організації, яка експлуатує будинкові мережі.

Вся інформація про аварійні відключення публікуються на сайті підприємства - http://water.km.ua/ . Інформація про планові ремонтні роботи публікується заздалегідь на сайті підприємства, сайті Хмельницької міської ради та у місцевих ЗМІ.

За відсутність гарячої води МКП “Хмельницькводоканал” не відповідає.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!