Новини

Майбутніх першокласників та їх батьків запрошуємо на безкоштовні консультації

У Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді можна скористатися послугами практичного психолога та отримати консультацію стосовно підготовки дошкільнят до навчання у школі. Тема консультації: «Я схвильована (ий), а чи готова моя дитина до школи???».

Спільно з батьками та дітьми фахівці центру проведуть ряд зустрічей. Адже найголовніше для першокласника - не вміння і навички, а впевненість у своїх силах і в батьківській підтримці, того що відбувається в школі.

За результатами спілкування батьки отримають вичерпну інформацію про особливості розвитку дитини молодшого шкільного віку, чи готова до навчання у школі та як полегшити процес адаптації малюка під час навчання. Заняття з дітьми проводяться в ігровій формі.

За додатковою інформацією звертайтесь: вул. Кам’янецька 38, тел. 76-29-28, 65-78-78

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!