Новини

Реалізацію Стратегії розвитку міста Хмельницького обговорили на засіданні робочої групи

У 2017 році Хмельницька міська рада ухвалила Стратегію розвитку міста Хмельницького, розраховану до 2025 року. Підсумувати виконане і те, чого не вдалося зробити минулого року, зібралася робоча група з управління впровадженням Стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року та Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста на 2017-2020 роки, до складу якої входять депутати міської ради, представники бізнесу та громадськості міста.

Заступник міського голови, голова цієї робочої групи Володимир Гончарук наголосив на важливості аналізу виконаної роботи.

«Міська рада ухвалила Стратегію розвитку міста. Ми усі спільно узгодили, що для того, щоб цей документ не був віртуальний, а реальний, нам потрібно принаймні раз на рік зустрічатися з розпорядниками, з розробниками Стратегії і проговорювати основні аспекти. На скільки ті заходи, які реалізовували певні управління чи комунальні підприємства протягом поточного року, відповідають Стратегії, на скільки ті цілі з визначеними періодами, які ми вкладали у Стратегію, виконані, або не виконані, аби відповідно коректувати плани комунальних підприємств і відповідних управлінь, а, за необхідності, в перспективі і саму Стратегію» - зазначив Володимир Гончарук.

Планом дій з реалізації Стратегії розвитку міста Хмельницького на 2017-2020 роки передбачено виконання проектів у 3 ключових напрямах: «Місто-підприємець», «Комфортне та безпечне місто» та «Відповідальне місто».

Під час засідання заслухано інформацію керівників виконавчих органів міської ради щодо виконання запланованих на 2018 рік заходів Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста на 2017-2020 роки.

Станом на 1 січня 2019 року із 137 заходів, які заплановані на 2017-2018 роки, виконано або знаходиться на стадії виконання 126 заходів (92% від загальної кількості).

Із 344 заходів з кінцевим терміном реалізації у 2019-2020 роках 340 заходів знаходиться на стадії виконання.

На реалізацію заходів, які виконувались у 2018 році, використано 406,1 млн. грн., у тому числі з міського бюджету – 263,0 млн гривень.

Ознайомитись з Інформацією про виконання Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста на 2017-2020 за 2018 рік можна за посиланням.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!