Новини

Тривають громадсько-політичні студії «Школа сучасних лідерів»

У Хмельницькій міській раді продовжують працювати учасники «Школи сучасних лідерів» - студенти вищих навчальних закладів Хмельницького. Протягом другого дня роботи учасники навчальної програми працюють із спеціалістами “Профі тренінг-студії” Романом Попелюшком, Тетяною Старук та Інною Козак.

Молодь та спікери зосередили увагу на командоутворюючих факторах, поняттях лідерства, відповідальності. Також учасники грали в гру “Громадські проекти”, аналогічну до проекту, який діє у Хмельницькій міській раді. Його суть полягає у створенні проекту від ідеї і до його реального втілення в життя. Учасники громадсько-політичних студій зрозуміли, що важливо не лише мати ідею, але й шукати шляхи її реалізації, докладати максимум зусиль та бути активними у своїх прагненнях та починаннях.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!