Новини

Освітній фестиваль у Хмельницькому. Кращі вчителі України презентуватимуть свої ідеї та програми

За підтримки міського голови Олександра Симчишина в Хмельницькому вперше відбудеться освітній фестиваль «Khmelnytskyi EdFest – 2019. Start». Захід пройде 15-16 лютого у Хмельницькій гімназії №1 ім. В. Красицького і триватиме з 10.00 до 17.00. 

Фестиваль об’єднає освітян міста, гімназистів та студентів для обміну досвідом та ідеями, які будуть презентувати 16 кращих вчителів України: фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine, творчі новатори, агенти освітянських змін. Серед них є і представниця Хмельницької освітянської спільноти – вчителька математики гімназії №1 ім. В. Красицького Оксана Ратушняк.

Прес-конференція за участю міського голови Олександра Симчишина пройде 15 лютого о 12.20-13.00 (аудиторія 112).

Цей захід - креативна, яскрава, комунікативна подія, що в цікавій формі презентує нові освітні ідеї, тенденції, проекти та програми.

Метою фестивалю є формування креативного простору для активної участі вчителів міста і процесів розбудови Нової української школи, творчий розвиток педагогів міста, підвищення їх професійної компетентності, презентація сучасних освітніх методик, організація співтворчості Хмельницького з креативними вчителями України: спільні проекти та програми.

В рамках заходу будуть проведені цікаві майстерки для учнів гімназії, вільне спілкування з фіналістами премії Global Teacher Prize Ukraine у форматі «жива книга», тренінги та майстер-класи для вчителів міста, презентація книги «Нотатки невгамовних мрійників» та брейнстормінг «#вчителіважливі, або лайфхаки від ТОП-20 за версією Global Teacher Prize Ukraine» зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Реєстрація на майстерки (16 лютого 2019 року) відкрита з 6 лютого до 10 лютого за посиланням. Важливо!!! На кожну майстерку передбачено не більше 30 місць.

Організаційний внесок – 100 грн.

Учасники візьмуть участь у двох майстерках (Step 1 – 11.00-12.30; Step 2 – 13.00-14.30). За результатами заходу отримають сертифікат.

Організаторами заходу є Хмельницька міська рада, Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради та Хмельницька гімназія №1 ім. В. Красицького.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!