Новини

Ліцеїсти завітали на екскурсію до Хмельницької міської ради

Сьогодні студенти Хмельницького професійного ліцею із екскурсією відвідали Хмельницьку міську раду, під час якої ознайомилися із історією становлення місцевого самоврядування в Хмельницькому, історичними постатями керівників міста. В сесійній залі керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій розповіла молоді про діяльність Хмельницького міського голови Олександра Симчишина та депутатського корпусу. Окремо зупинилася на складі міської ради та важливості злагодженої роботи усіх гілок місцевого самоврядування для розвитку міста.

Під час спілкування з присутніми Юлія Сергіївна наголосила на важливості самоосвіти та постійного самовдосконалення, адже коли людина обізнана, то їй легше досягнути поставленої мети.

Серед присутніх обрали представника, який спробував себе у ролі очільника міста. Тимчасовим міським головою стала Анастасія Івасьова. Дівчина не лише зачитала текст присяги, але й розповіла про своє бачення подальшого розвитку Хмельницького. Так, вона б хотіла, щоб місто ставало  більш молодіжним і з часом здобуло статус Молодіжної столиці України.

Зустріч пройшла у формі діалогу, під час якого сторони обмінювалися власним баченням розвитку не лише Хмельницького, але й країни в цілому.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!