Новини

Тривають звіти депутатів міської ради перед виборцями

Цього разу перед виборцями свого округу відзвітував депутат Хмельницької міської ради Станіслав Мельник. Зустріч відбулася в приміщенні комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Південно-Західна».

Звітуючи перед присутніми, депутат зазначив, що досягнуті позитивні результати життєдіяльності на окрузі, в мікрорайоні та й у місті в цілому – це передусім заслуга активних мешканців міста та спільна робота депутатського корпусу, міського голови і працівників структурних підрозділів міської ради.

Під час зустрічі депутат відзвітував про виконану протягом 2018 року роботу та поділився планами на наступний рік. Із звітом депутата Станіслава Мельника детальніше можна ознайомитися за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!