Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

17 січня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ОНОВЛЕНИЙ ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення директора МКП «Хмельницькводоканал» Кавуна В.Б. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1800 га по вул. Перемоги,11/5В для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з метою передачі в постійне користування.

2. Про розгляд звернення (повторно) Урсу А.Р. щодо приватизації земельної ділянки площею 240 кв.м по прв. Липневому,20 для ведення особистого селянського господарства.

3. Про розгляд звернення Гончар Т.І. щодо можливості перенесення тимчасової споруди (номер в комплексній схемі 576) площею 6,0 кв.м, яка знаходиться по вул. Трудовій (навпроти авторинку), до тимчасової споруди на вул. Зарічанську (поблизу тр. зуп. «вул. Перемоги») площею 8,4 кв.м (номер в комплексній схемі 855) для збільшення площі тимчасової споруди до 20 кв.м шляхом зблокування.

4. Про розгляд звернення гр. Синчук Н.О. щодо надання дозволу на перенесення тимчасової споруди по вул. Купріна (біля будинку №59) загальною площею 5,3 кв.м для зблокування з рядом існуючих тимчасових споруд по вул. Купріна (біля тр. зупинки «Ринок «Дубово»).

5. Про розгляд звернення ТОВ ЮВКФ «Ідеал» щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки, яка розташована по вул. Проскурівській,2 з «03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «03.10 – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)».

6. Про розгляд звернення ФОП Маланчук Л.В. щодо внесення змін до паспорту прив’язки тимчасової споруди, яка розташована по вул. Трудовій (біля бу.№11) площею 72,8 кв.м, збільшивши її площу на 22,3 кв.м.

7. Про розгляд звернення ФОП Нассер Г.А. щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на узаконення збільшеної площі тимчасової споруди з 10 кв.м до 20,7 кв.м, яка розташована по вул. Курчатова (біля буд. №1А).

8. Проект рішення «Про розгляд електронної петиції щодо включення в межі міста Хмельницького житлового масиву «Грузевиця-2» Чорноострівської селищної ради Хмельницького району».

9. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Первак А.М.)

10. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за давністю користування (набувальна давність)» (Медведюк В.П.)

11. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Руденкова З.А.)

12. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Малишев Ю.О.)

13. Проект рішення «Про надання земельної ділянки в оренду громадянці» (КоломієцьТ.Л.)

14. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін» (Осядла О.В.)

15. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Євчишин М.А.)

16. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Кондратюк В.М.)

17. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Марущак О.Я.)

18. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою шляхом розірвання договору оренди землі за згодою сторін» (Чепурний О.В.)

19. Проект рішення «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Релігійна організація).

20. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду» (Ковальчук С.В.)

21. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення» (Сівець М.І.)

22. Проект рішення «Про надання земельної ділянки в оренду» (JLC Investment GmbH)

23. Проект рішення «Про надання земельної ділянки в оренду» (Попова М.А.)

24. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок в постійне користування та передачу земельних ділянок в державну власність» (Хмельницька зональна спеціалізована державна лабораторія ветеринарної медицини з хвороб прісноводних риб і інших гідробіонтів)

25. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, надання юридичним та фізичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та поділ земельної ділянки» (ТОВ «Скай Проект»)

26. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою та надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (ТОВ «Безалкогольні напої»)

27. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду» (ТОВ «Кай-Рос»)

28. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок» (Белкот П.П.)

29. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (ПП “А-ЛЕКС”)

30. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (ТОВ «Арді» та ПП «ЛМД»)

31. Проект рішення «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів міського бюджету на 2019 рік».

32. Про розгляд звернення ТОВ «Заріччя 2008» щодо надання в оренду земельної ділянки площею 1200 кв.м по вул. Зарічанській,5/3 для обслуговування громадської будівлі з офісами та магазинами непродовольчих товарів.

33. Про розгляд звернення гр. Антонюк Г.С. щодо виділення земельної ділянки для ведення садівництва та городництва в садівничому товаристві інвалідів «Надія -3».

34. Про розгляд звернення гр. Вакули З.В. щодо виділення земельної ділянки для ведення садівництва та городництва в садівничому товаристві інвалідів «Надія -3».

35. Про розгляд звернення гр. Радовець Н.П. щодо виділення земельної ділянки для ведення садівництва та городництва в садівничому товаристві інвалідів «Надія -3».

36. Про розгляд звернення гр. Соколовського О.В. щодо виділення земельної ділянки для ведення садівництва та городництва в садівничому товаристві інвалідів «Надія -3».

37. Про розгляд звернення гр. Кутасевич І.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування приміщення автомийки та будівель кафе по вул. Старокостянтинівське шосе,20/1А площею 0,0188 га.

38. Про розгляд звернення гр. Петренка П.О. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Катіонівській,35-Д площею 0,1000 га.

39. Про розгляд звернення гр. Чорного О.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Катіонівській,35-Е площею 0,1000 га.

40. Про розгляд звернення гр. Бакуна С.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Городній,27А площею 0,0550 га.

41. Про розгляд звернення ПП «Поділля-Будінвест» щодо внесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6700 кв.м по вул. Перемоги,8/4 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

42. Про розгляд звернення гр. Черватюка А.С. щодо встановлення тимчасової споруди площею 13,5 кв.м по прс. Миру навпроти торгівельного центру (ринку) ТОВ «Приватна справа».

43. Про розгляд звернення громадян Аксамитовської О.В., Аксамитовського М.М., Аксамитовського С.М. та Терещенко Н.А. про надання дозволу на приватизацію земельних ділянок по вул. Свободи, 10 та вул. Подільській, 117 та щодо не продовження договору оренди землі з ТОВ «Гранд-Палас».

44. Про розгляд звернення громадянки Данилюк О.Ф. про зменшення розміру орендної плати за оренду земельних ділянок площею 0,0286 га та 0,0164 га по прв. 2-ий Мирний, 15.

45. Про розгляд звернення заступника начальника ГУ Національної Поліції в Хмельницькій області Герасимчука Р.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Нижній Береговій, 2/5, що перебувала в оренді фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту, та передачі її в постійне користування.

46. Про розгляд звернення начальника управління молоді та спорту Ремеза С.С. щодо виділення земельних ділянок під індивідуальну забудову громадянам Буділовському Д.С. та Ястребову О.В.

47. Про розгляд звернення громадянки Белаш Г.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Гончарова, 2/1-Г для ведення особистого селянського господарства.

48. Про розгляд звернення громадянки Рудакової І.Л. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Пшеничній, 31 для ведення особистого селянського господарства.

49. Про розгляд звернення громадянки Жолкевської Т.О. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Пшеничній, 35 для ведення особистого селянського господарства.

50. Про розгляд звернення громадянина Ковальчука О.C. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Вишневій, 4/2 для ведення особистого селянського господарства.

51. Про розгляд звернення гр.Козак Р.О. щодо облаштування спуску дороги біля будинку по вул. Житня, 12.

52. Про розгляд звернення ПП «Кармель» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2200 кв.м по вул. Чорновола,41/2.

53. Про розгляд звернення ТОВ «ПЕРЛИНА-ПОДІЛЛЯ ПЛЮС» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2305 кв.м по вул. Прибузькій,26.

54. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькзовнішторг» щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,67 га по вул. Тернопільські,12А з «03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «02.10 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

55. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, припинення права оренди частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Гресь М.К.)

56. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Кухаренко Є.В.)

57. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Горкавчук І.В.)

58. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та втрату чинності» (Ворожцов О.О.)

59. Про розгляд звернення колективного підприємств «Цивільжитлобуд» щодо прийняття в комунальну власність міста офісного приміщення №6 загальною площею 39,3 кв.м по вул. Львівське шосе,33/2А та гаража №29 по вул. Інститутсмькій,6Б в рахунок залишку заборгованості по внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького.

60. Про розгляд звернення гр. Єфанова Ю.П. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності кіоску з вул. П. Мирного (в районі ЦТП) на вул. Львівське шосе (в районі буд. №18, біля магазину «Економ») або на вул. Тернопільську (між буд. №3 та №5).

61. Про розгляд звернення гр. Батишева О.Є. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності кіоску з вул. Кам’янецької (тр. зуп. «Філармонія») на одне із запропонованих місць: 1) вул. Кропивницького (біля буд. №65/1); 2) прс. Миру (біля буд. №78); 3) вул. Курчатова (біля буд. №4/1); 4) прс. Миру (біля буд. №60/4).

62. Про розгляд звернення гр. Олексюка Р.В. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності павільйону, що розміщений розі вул. П. Мирного – Залізняка на вул. П. Мирного (біля буд. №28А) або на вул. П. Мирного (біля буд. №30).

63. Про розгляд звернення гр. Зінькової Н.В. щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків з вул. Проскурівського підпілля (біля буд. №69) на вул. Львівське шосе (тр. зуп. «ВАТ «Катіон» рух в сторону м. Тернопіль).

64. Про розгляд звернення гр. Амонса С.Л. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності кіоску з вул. Красовського (біля буд. №1 по вул. Пілотській) на прс. Миру (біля буд. №78).

65. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Республіки Індії  та зміну її цільового призначення».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!