Новини

Затверджено Детальний план полігону побутових відходів у м. Хмельницькому та звіту про стратегічно екологічну оцінку

Громадськість мала можливість ознайомитись з проектом детального плану території полігону твердих побутових відходів на сайті Хмельницької міської ради та в управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради за адресою м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 1,

За період з 01.11.2018 по 21.12.2018 до управління житлово-комунального підприємства Хмельницької міської ради не надійшло жодного звернення від громадськості до проекту Детального  плану території полігону твердих побутових відходів за адресою м. Хмельницький, проспект Миру, 7, а також не надходили зауваження та пропозиції громадян до заяви про визначених обсягу стратегічної екологічної оцінки детального  плану території полігону твердих побутових відходів у м. Хмельницькому, до звіту про стратегічну екологічну оцінку, та проекту Детального плану території полігону твердих побутових відходів м. Хмельницького.

Відповідно до закону України «Про стратегічно екологічну оцінку» було направлено пакет документів до Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА та Департаменту охорони здоров’я  Хмельницької ОДА.

Зауваження Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА від 16.11.2018 року № 03-01/5708 взяті до уваги та внесені корективи до Детального плану території полігону твердих побутових відходів за адресою м. Хмельницький, проспект Миру, 7.

Затверджений Детальний план та усі супутні документи додаються. 

Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту
 
Опорний план та схема використання території

Схема планувальних обмежень 

Проектний план

Схема інженерної підготовки 

Схема проектних планувальних обмежень

Додаток до Схеми планувальних обмежень

Довідка про громадське обговорення

Пояснювальна записка ДПТ

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання документу державного планування

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!