Рішення виконавчого комітету

від 27.12.2018 №1050 "Про надання житлової площі громадянам міста"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
від 27.12.2018 №1050

Про надання житлової площі громадянам міста

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, звернення Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету Департаменту освіти та науки і надати:

1.1. Дрозді Андрію Вікторовичу, вчителю гімназії № 2 – однокімнатну квартиру, житловою площею 23,5 кв.м. Проживає в блок - секції № 504, житловою площею 27,3 кв.м, де залишаються проживати батьки та брат. Сім’я перебуває на квартирному обліку з 25.09.2003 року на загальних підставах та з 09.06.2016 року в пільговому списку громадян, які мають право на першочергове забезпечення житлом. Квартира належить Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, надається як учаснику бойових дій, знімається з квартирного обліку.

1.2. Гладкій Олені Вікторівні, вчителю навчально-виховного комплексу № 9 – однокімнатну квартиру, житловою площею 24,3 кв.м, сім’я – 4 чол. Проживає в приватизованій однокімнатній квартирі, житловою площею 18,9 кв.м. Сім’я перебуває на квартирному обліку з 17.02.1986 року на загальних підставах та в пільговому списку громадян, які мають право на першочергове забезпечення житлом. Квартира належить Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, надається як сім’ї учасника бойових дій, з врахуванням однокімнатної приватизованої квартири, знімається з квартирного обліку.

1.3. Вікарній Наталії Дмитрівні, вчителю спеціалізованої загальноосвітньої школи № 27 – однокімнатну квартиру, житловою площею 20,0 кв.м, сім’я – 2 чол. Проживає в приватизованій однокімнатній квартирі, житловою площею 16,4 кв.м. Перебуває на квартирному обліку з 21.12.1989 року в пільговому списку громадян, які мають право на позачергове забезпечення житлом. Квартира належить Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, надається як сім’ї учасника бойових дій, з врахуванням однокімнатної приватизованої квартири, знімається з квартирного обліку.

1.4. Холявко Тетяні Сергіївні, вчителю загальноосвітньої школи № 24 – однокімнатну квартиру, житловою площею 15,2 кв.м, сім’я – 3 чол. Проживає в приватизованій однокімнатній квартирі, житловою площею 14,0 кв.м, де залишаються проживати батьки. Перебуває на квартирному обліку з 10.03.2011 року на загальних підставах та з 09.11.2017 року в пільговому списку громадян, які мають право на першочергове забезпечення житлом. Квартира належить Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, надається як сім’ї учасника бойових дій, залишається на квартирному обліку.

1.5. Буфетчиковій Юлії Вікторівні, вихователю дошкільного навчального закладу № 8 «Малятко» – однокімнатну квартиру, житловою площею 20,0 кв.м, сім’я – 3 чол. Проживає в однокімнатній квартирі, житловою площею 22,7 кв.м, де залишається проживати мати. Перебуває на квартирному обліку з 25.06.2015 року на загальних підставах та з 27.08.2015 року в пільговому списку громадян, які мають право на першочергове забезпечення житлом. Квартира належить Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, надається як сім’ї учасника бойових дій, залишається на квартирному обліку.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!