Новини

Перед виборцями про виконану роботу відзвітував депутат Сергій Болотніков

Із мешканцями мікрорайонів Ракове та Книжківці зустрівся депутат Хмельницької міської ради Сергій Болотніков. Міський обранець поспілкувався із своїми виборцями про виконану роботу в 2018 році, вислухав проблеми та зауваження мешканців його округу. У депутатському звіті також взяв участь секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

Під час спілкування Сергій Петрович зазначив, що жодне із отриманих ним звернень не залишилося поза увагою та подякував присутнім за активну участь у житті мікрорайонів.

Так, було завершено роботи із прокладання водогону на вулицях Карбишева, Зіньковського, Раєвського, Наливайка, Корольова, Магери, Житньої, проїздів Житньому та Тютюнника. Роботи було виконано на умовах співфінансування – 70% з міського бюджету і 30% за кошти мешканців. Ще одним масштабним проектом було асфальтування вулиці Корольова у мікрорайоні Книжківці.

Важливим було питання освітлення вулиць Старосадової та Яблуневої. Замінено каналізаційних стоків у будинку на вулиці Довженка, 16/2. Проводився ремонт під’їздів. Триває капітальний ремонт аварійного будинку №176 на вулиці Чорновола.

Також виконано поточний ремонт та облаштування тротуару на вулиці Довженка, 10/1, 1, 5.

Було надано юридичну допомогу ветеранам АТО, які проживають у мікрорайонах Книжківці та Ракове.

Під час звіту Сергій Болотніков подякував за плідну співпрацю міському голові Олександру Симчишину та керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів Хмельницької міської ради.

На завершення міський обранець поділився планами на 2019 рік. Так, заплановано особливу увагу приділити вуличному освітленню, облаштуванню дитячих майданчиків, ремонту прибудинкових територій, облаштування стадіону загальноосвітньої школи №12 та інше.

Присутні високо оцінили роботу депутата та побажали працювати у такому ж темпі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!