Новини

Старшокласники Хмельницького завітали до міської ради на екскурсію

Учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти міста побували на екскурсії в Хмельницькій міській раді. Про діяльність міського голови, депутатів, структурних підрозділів, історію приміщення міської ради присутнім розповіла керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

Спілкування проходило в сесійній залі міської ради. Старшокласники мали змогу відчути себе депутатами, обрати міського голову. Право виконувати таку важливу місію учні довірили учениці навчально-виховного комплексу №10 Дарії Чайці.

Юлія Сергіївна розповіла як саме приймаються важливі для міста рішення, про склад міської ради. Учням було цікаво дізнатися про щоденну роботу керівництва Хмельницького, вони брали активну участь у спілкуванні.

На свідомій позиції та активній участі молоді у житті міста наголосила Юлія Сабій та проанонсувала новий цікавий проект – громадсько-політичні студії, який буде проходити у грудні.

На завершення екскурсії усі бажаючі мали змогу зробити не лише загальну фотографію, але й фото у кріслі міського голови.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!