Новини

Звіт депутата Хмельницької міської ради Віталія Коліщака перед виборцями

Депутат Хмельницької міської ради Віталій Коліщак у приміщенні гімназії №2 відзвітував про свою діяльність за останній рік. Участь у депутатському звіті також взяв секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

Віталій Вікторович зазначив, що протягом 2018 року надійшло 50 звернень – 40 індивідуальних та 10 колективних. До органів виконавчої влади було направлено 70 депутатських звернень.

Протягом звітного періоду вдалося виконати чимало роботи. Зокрема, зроблено капітальний ремонт – облаштування тротуару на внутрішньоквартальній дорозі від будинку 76/4 до будинку 78/2 на проспекті Миру. Облаштовано та розширено дорогу до ЗОШ №30. Саме ці питання порушувалися під час проведення місцевої ініціативи та численних дворових зборів.

Капітально відремонтовано тротуар та облаштовано велосипедні доріжки на проспекті Миру (від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе). Проведено поточний ремонт прибудинкової території на проспекті Миру, 78/3 та 78/4.

Триває капітальний ремонт прибудинкової території за адресою Старокостянтинівське шосе, 12.

З метою фізичного розвитку дітей мікрорайону встановлено дитячий та спортивний майданчик у дворі будинків 76/3, 76/4, що на проспекті Миру.

У мікрорайоні проводиться санітарна обрізка та очищення дерев, облаштовано сміттєві майданчики.

На черзі, реалізація Програми співфінансування робіт з капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків м. Хмельницького на 2017-2020 роки мешканцями будинку Старокостянтинівське шосе, 10.

Під час спілкування депутат та присутні мешканці мікрорайону обговорили плани на найближчий рік, наголосивши на найбільш актуальних питаннях.

Із детальним звітом депутата Хмельницької міської ради Віталія Коліщака можна ознайомитися тут.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!