Новини

Керівники комунальних підприємств підвищують кваліфікацію

Влада міста особливу увагу приділяє навчанню та професійному росту працівників. Так, керівники комунальних підприємств проходять тренінгові заняття під назвою «Академія керівників». Із очільниками комунальних підприємств працюють кваліфіковані психологи Оксана Афадєєва та Вікторія Муха. В процесі роботи учасники тренінгу розбирають поняття керівника та лідера, отримують знання з мотивації та розвитку персоналу у своїй компанії, навчаються організовувати роботу персоналу з метою ефективного виконання робочих завдань тощо. Важливим є орієнтування керівників на важливості самоосвіти та постійного професійного удосконалення.

За результатами роботи очільники підприємств здобудуть практичні знання як підбирати, мотивувати та розвивати власну команду, ставити робочі цілі та задачі, контролювати хід їх виконання, тримати зворотній зв’язок зі співробітником, планувати власний час, як поводити себе в конфліктних ситуаціях та ефективно їх вирішувати, підвищувати власний рівень стресостійкості.

Загалом курс передбачає 18 тренінгів, які триватимуть протягом двох місяців. На завершення освітньої програми учасники мають пройти тестування та отримати відповідні грамоти. Здобуті знання мають допомогти керівникам комунальних підприємств в щоденній роботі.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!