Новини

Завершується цьогорічний капітальний ремонт прибудинкових територій міста

Так, днями завершено капітальний ремонт прибудинкової території будинків №№ 70/1 та 70/2 на проспекті Миру. Створено зручності для всіх - і для пішоходів, і для водіїв машин, які зазвичай не могли розминутись та паркувались на зелених зонах. Розширено проїзну частину двору, влаштовано паркомісця для машин, також подбали про підходи (влаштовано 2 сходів, пандус), тратуари та водовідведення. Загальна площа капітального ремонту - 2000 квадратних метрів.

Також виконані роботи на вул. Чкалова, 13/1 та вул. М. Трембовецької, 51/1.

Наразі завершуються ремонтні роботи за адресами: вул. Кам'янецька, 111, вул. П. Мирного, 28, 28/3 а, вул. Прибузька, 44, вул. Молодіжна, 2/3 а, вул. Вайсера, 79.

Нагадаємо, загалом у 2018 заплановано оновити капітальним ремонтом майже 30 дворових територій. На це з бюджету міста виділено близько 27 млн грн. Ще близько 50 – поточним ремонтом, з міської казни спрямовано 4 млн грн.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!