Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

20.11.2018 о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

Розгляд проектів рішень, що виносяться на засідання виконавчого комітету:

1. Про продовження строку оренди приміщень міської комунальної власності.

2. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету.

Доповідає: начальник управління комунального майна Трещов Мирослав Миколайович.

 

3. Про розгляд звернення голови правління ОСББ «Гагаріно» щодо влаштування дорожнього покриття із системою водовідведення по пров. Гагаріна.

Доповідає: депутат міської ради по в/о № 26 Ярова Анастасія Вікторівна.

 

4. Про розгляд звернення голови громадської організації «Шкільна родина НВО №5» щодо перенесення мереж теплопостачання з двору школи.

 

5. Про розгляд звернення директора ПФ «Діта» щодо перенесення пункту зливу асенізаційних машин з вул. Трудової в інше місце.

 

6. Про розгляд звернення голови правління Хмельницької обласної громадської організації Подільський центр «Громадська рада» щодо надання в безоплатне користування приміщення по вул. Грушевського, 88.

 

7. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!