Новини

Дошкільний навчальний заклад «Пізнайко» відсвяткував 30-річний ювілей

Сьогодні свій 30-й день народження відзначив дошкільний навчальний заклад №54 «Пізнайко». З нагоди свята до дитячого садочка завітали гості, батьки та друзі закладу. Присутніх із ювілеєм привітав секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

«Дорогі іменинники, бажаю вам всіляких гараздів та успіхів, щоб ваш садочок був країною дитинства, де завжди панують дитячий сміх та щирі почуття. Тридцять років не такий великий відрізок часу для освітнього закладу, попереду ще багато цікавих подій та нових звершень. Прийміть щирі вітання від міського голови Олександра Симчишина та найкращі побажання. Зі святом усіх!», - сказав Михайло Михайлович.

Від імені колективу закладу Почесну грамоту та цінний подарунок отримала директор ДНЗ №54 Ольга Більська.

Вихованці закладу подарували усім присутнім справжній концерт. Так, маленькі артисти не лише дивували номерами із народної творчості, але й вразили східними танцями. Особливим подарунком гостям заходу був спільний номер батьків та вихованців закладу.

Довідка

Історія дошкільного навчального закладу №54 «Подоляночка» розпочалася в 1988 році.

Будували його підприємства: видавництво «Поділля» та взуттєва фабрика за індивідуальним проектом. В подальшому приміщення дошкільного закладу було передано у міську комунальну власність. З 1999 року дитячий садок почав тісно співпрацювати з дитячим міжнародним журналом «Пізнайко» і змінив назву на «Пізнайко».

Для маленьких вихованців у ДНЗ створено комфортні умови для забезпечення реалізації права дитини на здобуття дошкільної освіти, соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту, для фізичного, розумового і духовного розвитку дошкільнят. В закладі працює шість груп. Послугами закладу щорічно користується близько 210 дітей. Всі групи функціонують як групи з наданням додаткових освітніх послуг.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!