Рішення виконавчого комітету

від 28.10.2021 року № 943 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 24.12.2020  № 1024"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 28.10.2021 року № 943

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 24.12.2020  № 1024

 

Розглянувши клопотання управління праці та соціального захисту населення, керуючись рішенням позачергової восьмої сесії Хмельницької міської ради від 23.09.2021 № 11 «Про затвердження  Положення про надання проїзних документів окремим категоріям громадян Хмельницької міської територіальної громади», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести зміни в рішення  виконавчого комітету від 24.12.2020  № 1024 «Про надання проїзних документів на 2021 рік багатодітним сім’ям, жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», перекладачам – дактилологам Хмельницької обласної організації УТОГ, соціальним працівникам Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт», соціальним педагогам і сурдоперекладачу Хмельницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату та працівникам Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» Хмельницьким комунальним підприємством  «Електротранс»:
    1. назву рішення викласти в новій редакції «Про надання проїзних документів  на 2021 рік окремим категоріям громадян Хмельницької міської територіальної громади».
    2.  п.1 рішення викласти в новій редакції: «Хмельницькому комунальному підприємству «Електротранс» надати щомісячні проїзні документи на 2021 рік окремим категоріям громадян, визначеним рішенням позачергової восьмої сесії Хмельницької міської ради від 23.09.2021  № 11».
    3. доповнити рішення додатком 8  «Батьки дітей з інвалідністю» згідно з додатком 1;
    4. доповнити рішення додатком 9 «Батьки дітей з особливими освітніми потребами, в тому числі, які фактично проживають на території Хмельницької міської територіальної громади та є учнями/вихованцями закладів освіти Хмельницької міської територіальної громади»  (з розрахунку на кількість дітей) згідно з додатком 2;
    5. доповнити рішення додатком 10 «Багатодітні сім’ї, діти яких відвідують навчальні заклади Хмельницької міської територіальної громади та фактично проживають на території Хмельницької міської територіальної громади» згідно з додатком 3.

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення та заступника міського голови М. Кривака.

 

Міський голова О. СИМЧИШИН

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!