Розпорядження міського голови

від 20.01.2020 № 13-р "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 19.11.2019 №277-р"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20.01.2020 № 13-р

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 19.11.2019 №277-р

З метою залучення всіх інститутів громадянського суспільства до вирішення проблем, які виникають в учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, розглянувши листи голови Ради ветеранів антитерористичної операції та операції об’єднаних сил при міському голові, Моцної М.С., Хамського О.В., Тарнавського Д.П., Пономарьова О.М., керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 19.11.2019 № 277-р, виклавши пункт 8 додатку 1 «Положення про Раду ветеранів антитерористичної операції та операції об’єднаних сил при міському голові» у новій редакції: «8. Рада ветеранів утворюється у складі голови, заступника голови, секретаря та членів Ради ветеранів, які беруть участь у її роботі на громадських засадах.

До складу Ради ветеранів можуть входити представники виконавчих органів Хмельницької міської ради, представники громадських об’єднань, діяльність яких обмежується виключно територією міста Хмельницького та головною метою діяльності яких є вирішення питань, які виникають в учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, представники громадськості, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів антитерористичної операції, операції об’єднаних сил.»

2. Включити до складу Ради ветеранів антитерористичної операції та операції об’єднаних сил при міському голові членами Ради Моцну Марію Сергіївну, Хамського Олексія Валерійовича, Тарнавського Дмитра Петровича, Пономарьова Олександра Миколайовича.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!