Рішення міської ради

Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 із внесеними змінами

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення четвертої сесії

№15 від 27.01.2016 р.

 

Втратило чинність відповідно до:

рішення 2-ї сесії міської ради від 23.12.2020 №30

 

Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 із внесеними змінами

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами благоустрою території міста Хмельницького, затвердженими рішенням п’ятнадцятої сесії міської ради від 29.02.2012р. №10, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 «Про затвердження Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького», із внесеними змінами рішеннями сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 №13 та п’ятдесятої сесії міської ради від 27.05.2015 №11, а саме:

1.1. у розділі ІV Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького:

1.1.1. з п.п. 4.1.1. виключити третій абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України»; четвертий абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м.Хмельницькому, в разі наявності тварин»; шостий абзац: «з Департаментом екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації (в разі розташування об’єкту в парку культури і відпочинку ім.М.К.Чекмана)»;

1.1.2. з п.п. 4.2.2. виключити другий абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України» та третій абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м.Хмельницькому, в разі наявності тварин»;

1.1.3. з п.п. 4.3.2. виключити третій абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України» та четвертий абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м.Хмельницькому, в разі наявності тварин»;

1.1.4. доповнити п.п. 4.2.6. реченням наступного змісту: «Адміністрація Парку культури і відпочинку ім.М.К.Чекмана протягом одного робочого дня після заїзду цирку на територію парку письмово повідомляє управління ветеринарної медицини в м.Хмельницькому про перебування цирку в парку для здійснення обстеження тварин працівниками управління».

1.2. додаток 3 до Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького  викласти в новій редакції (додаток 1).

1.3. додаток 4 до Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького викласти в новій редакції (додаток 2).

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Розмір: 133 КБ
Формат: pdf
File link
Розмір: 132 КБ
Формат: pdf
File link
Розмір: 196 КБ
Формат: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!