Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 25.01.2017 року №5

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять першої сесії

№7 від 11.04.2018 р.

 

Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 25.01.2017 року №5

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою підвищення рівня безпеки мешканців м. Хмельницького, створення умов для ефективного здійснення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, удосконалення системи охорони терористично уразливих об’єктів та недопущення диверсій і проявів тероризму на території м.Хмельницького, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести змін до рішення одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 25.01.2017 року №5, а саме:

1.1. Розділ 7 «Заходи щодо виконання Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м. Хмельницького на 2017-2018 роки» додатку до рішення доповнити пунктом 11 наступного змісту:

з/п

Перелік заходів Програми

Термін

виконання заходу

Виконавці

Джерела фінансування

Орієнтовний обсяг фінансування (тис.грн.)

2017

2018

1

2

3

4

5

6

7

11

Для належного і своєчасного реагування на можливі надзвичайні події з ознаками диверсії чи терористичного акту стосовно терористично уразливих об‘єктів обласного центру та у місцях масового перебування людей, передбачити виділення коштів для придбання спеціального автомобіля – (мікроавтобуса) для пошукової мобільної групи КГ АТЦ при СБУ України у Хмельницькій області.

2018

Хмельницька міська рада, Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області 

Міський бюджет

 

1 400

 

1.2. У розділі 7 «Заходи щодо виконання Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м.Хмельницького на 2017-2018 роки» додатку до рішення графу «Всього коштів» викласти в наступній редакції:

Всього коштів

500 000,0

1 862 000,0

1.3. Додаток 1 до додатку до рішення викласти в новій редакції згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на відділ з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова О.Симчишин

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 11.04.2018р. №7

ПАСПОРТ

Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м.Хмельницького на 2017-2018 рр

1.

Розробник Програми

Управління СБ України у Хмельницькій області

2.

Відповідальний виконавець Програми

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради, Хмельницька міська рада, Управління СБ України у Хмельницькій області

3.

Учасники Програми

Управління СБ України у Хмельницькій області, регіональні суб’єкти боротьби з тероризмом у межах своїх повноважень, виконавчий комітет Хмельницької міської ради, Хмельницька міська рада

4.

Нормативно-правові акти, що стали підставою для розроблення Програми

Указ Президента України від 25.04.2013 року №230/2013 «Про Концепцію боротьби з тероризмом»

Постанова КМ України від 18.02.2016 року №92 «Про затвердження Положення про єдину державну систему запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їх наслідків»

Закон України "Про боротьбу з тероризмом”

5.

Термін реалізації Програми

2017-2018 роки

6.

Джерела фінансування

Міський бюджет

7.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього, у тому числі:

2 362 000 грн.

7.1

коштів міського бюджету (в межах затвердженого кошторису)

2 362 000 грн.

 

Секретар міської ради М.Кривак

Завідувач відділу з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ю.Шкабура

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!