Рішення міської ради

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки №248 від 01.02.2007

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення позачергової шістнадцятої сесії

№37 від 28.04.2022 р.

 

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки №248 від 01.02.2007

 

З метою врегулювання орендних відносин щодо земельної ділянки на якій розташований об’єкт водного фонду за межами населеного пункту с.Копистин, орендодавцем якого було визначено Хмельницьку районну державну адміністрацію, повноваження якої щодо розпорядження об’єктами водного фонду припинені у зв’язку із переходом земель із державної власності в комунальну власність, в результаті розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №727-р, рішення 4-ої сесії Хмельницької міської ради від 17.02.2021 №81, розглянувши звернення Медвідя Ю.Г., пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 02.06.2021 №572 «Про затвердження Типового договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом», лист Держгеокадастру від 11.01.2022 року №13-28-0.222-275/2-22 щодо розміру коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки землі за 2021 рік, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» від 28.04.2021 № 1423-IX, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Водним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити орендодавцем земельної ділянки, на якій розташований об’єкт водного фонду за межами населеного пункту с.Копистин - Хмельницьку міську раду та викласти договір оренди земельної ділянки №248 від 01.02.2007 в новій редакції, шляхом укладення додаткової угоди, що додається.

2. Управлінню земельних ресурсів для обрахунку орендної плати за земельну ділянку при укладанні договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом застосовувати 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3. Землекористувачу забезпечити вільний доступ до земельної ділянки відповідним службам для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд на них, що знаходяться в межах закріплених територій.

4. Направити рішення Хмельницькому управлінню Головного управління ДПС у Хмельницькій області для контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету плати за землю та водний об’єкт.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та Управління земельних ресурсів.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Розмір: 303 КБ
Формат: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!