Рішення міської ради

Про внесення доповнень до рішення восьмої сесії Хмельницької міської ради від 03.12.2002 року № 10 “Про перейменування відділу кадрової, військово-мобілізаційної роботи та з питань державної служби у відділ кадрової роботи та з питань служби в органах міс

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сімнадцятої сесії

№9 від 27.06.2012 р.

 

 

Про внесення доповнень до рішення восьмої сесії Хмельницької міської ради від 03.12.2002 року № 10 “Про перейменування відділу кадрової, військово-мобілізаційної роботи та з питань державної служби у відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування та затвердження Положення про відділ”

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету та керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести доповнення до Положення про відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування, затвердженого рішенням восьмої сесії Хмельницької міської ради від 03.12.2002 року № 10 “Про перейменування відділу кадрової, військово-мобілізаційної роботи та з питань державної служби у відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування та затвердження Положення про відділ”:

1.1. доповнити пункт 4 підпунктами 30 та 31 наступного змісту:

“30) забезпечує у межах своїх повноважень реалізацію Політики і цілей у сфері управління якістю та функціонування Системи управління якістю;

31) організовує формування, обробку та захист баз персональних даних, розпорядником яких є відділ кадрової роботи”;

1.2. доповнити пункт 5 підпунктом 5 наступного змісту:

“5) обробляти персональні дані фізичних осіб відповідно до законодавства з питань захисту персональних даних з метою виконання покладених на відділ повноважень”.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова С. Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!