Наказ "Про виключення об'єкту оренди із Переліку I типу" № 609 від 23.07.2021

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

 

УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВОЇ ПОЛІТИКИ І МАЙНА

Н А К А З № 609

від 23 липня 2021 року м. Хмельницький

 

Про виключення об’єкту оренди із Переліку першого типу

 

Відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, у зв’язку з надходженням заяви від балансоутримувача – МКП по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності щодо виключення об’єктів оренди з Переліку першого типу, керуючись рішенням четвертої сесії міської ради від 17.02.2021 №30 «Про особливості передачі в оренду майна Хмельницької міської територіальної громади», пунктом 6.9.8. Положення про управління житлової політики і майна

 

НАКАЗУЮ:

1. Виключити з Переліку першого типу об’єкт нерухомого майна, який розміщений на другому поверсі торгового центру на вул. Проскурівській 4/3 у м. Хмельницькому в зв’язку з необхідністю виконання робіт із встановлення ліфта та модуля вітрин згідно єдиного дизайн-коду, а саме:

- частину нежитлового приміщення корисною площею 19,2 кв.м, загальною площею 34,0 кв.м;

2. Відділу оренди та приватизації майна управління (О. Маркітан):

2.1. Оприлюднити на офіційному сайті міської ради інформацію про об’єкти оренди, щодо яких прийнято рішення про виключення їх з Переліку першого типу.

2.2. Повідомити балансоутримувача про виключення з Переліку першого типу об’єктів, зазначених у п. 1 цього наказу.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

Заступник директора департаменту

інфраструктури міста – начальник

управління житлової політики і майна Н. ВІТКОВСЬКА

 

 

 

 

 

вик: Л. Андреєва____

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!