Новини

Експозицію плакатів «Ми – переможці» презентують в читальній залі Центральної публічної бібліотеки

18 січня о 16.00 у читальній залі Центральної публічної бібліотеки (вул. Подільська, 78) відбудеться презентація експозиції плакатів «Ми – Переможці!». Подія відбудеться з нагоди відзначення Дня Соборності України.

На заході представлять роботи учнів студії «Малювання як ART-терапія». Керівник – Володимир Півень.

Автори малюнків – діти віком від 9 до 15 років та дорослі. Серед експонованого є і роботи керівника студії.

Володимир Півень – відомий сучасний український художник. До Хмельницького переїхав з початком повномасштабного вторгнення з міста Дружківка, що на Донеччині. У нашому місті організував названу вище художню студію.

Усі плакати експозиції «Ми – Переможці!» позначено патріотичною стійкістю, готовністю до боротьби та відважним українським духом. Примітно, що тут представлено й чимало жіночих образів, зокрема триптих «Буде тобі, враже, так, як відьма скаже...», створений за мотивами пісні «Враже». Є і колективні роботи.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!