Новини

В Центральній публічній бібліотеці проводять цікаві заходи для дітей

Центральна публічна бібліотека традиційно щотижня влаштовує для дітей креативні активності, залучаючи їх у такий спосіб до творчого дозвілля та читання. Перший творчий тиждень нового року у книгозбірні розпочався цікавим майстер-класом «Зимова аплікація з пластиліну».

Основою для майбутнього виробу слугував звичайний компакт-диск. Розминаючи свої пальчики, діти ліпили зимову казку. В результаті вийшли чудові зимові картинки. На них зобразили засніжену землю, вечірнє синє небо, затишний будиночок з ялинкою поряд. Не забули зліпити й подарунки, гірлянди, снігопад, ангеликів, святкові прикраси, санки, ковзани та ін.

Наступним був захід від волонтерів Товариства Червоного Хреста України, які запропонували хлопчикам та дівчаткам власноруч зробити різдвяну листівку.

Волонтери Дмитро та Анастасія докладно розповіли, як виготовити оригінальну листівку. Дітей творчий процес захопив і надихнув. Їхні ідеї цікаві та неймовірні, тому листівки вийшли дуже оригінальними.

А 5 січня користувачі поспішили до книгозбірні вже на ігротеку. Зіграли у декілька: «Уно», «Мафія», «Бінго».

«Настільні ігри – це перш за все про об’єднання та живе спілкування. Тому ми кожного четверга організовуємо ігротеки, популяризуючи настільні ігри як спосіб активного і корисного дозвілля», – розповіла заступниця директора Світлана Сінькова.

За інформацією

Централізованої бібліотечної системи

Хмельницької міської територіальної громади

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!