Проекти рішень міської ради

Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії міської ради від 20.09.2017 №28 «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому»

 

Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії міської ради від 20.09.2017 №28 «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому»

 

Розглянувши пропозицію міського голови О.Симчишина, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення сімнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 20.09.2017 №28 «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому» із внесеними змінами, а саме:

1.1. Замінити слова «у місті Хмельницькому» на слова «на території Хмельницької міської територіальної громади» у відповідних відмінках у назві та по тексту рішення.

1.2. Пункт 1.5. додатку до рішення викласти у новій редакції: «На період дії воєнного стану заборонити здійснення торгівлі піротехнічними засобами та їх використання на території Хмельницької міської територіальної громади».

2. Управлінню торгівлі, управлінню культури і туризму довести дане рішення до відома суб’єктам господарювання у сфері торгівлі, ресторанного господарства та розважальним закладам.

3. Хмельницькому міському комунальному підприємству «Муніципальна дружина» забезпечити взаємодію з правоохоронними органами з питань охорони правопорядку та дотримання вимог даного рішення.

4. Відповідальність за  виконання рішення покласти на заступника  міського голови М.Ваврищука, управління торгівлі, управлінню культури і туризму, Хмельницьке міське комунальне підприємство «Муніципальна дружина».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!