Рішення міської ради

Про перейменування та найменування вулиць

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення тридцять восьмої сесії

№71 від 08.09.2010 р.

 

Про перейменування та найменування вулиць

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з гуманітарних питань та враховуючи пропозиції топонімічної комісії (протокол №4 від 02.09.2010р.), відповідно до рішення сімнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 02.04.2008 року №24 “Про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького”, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати вулицю Урицького на вулицю Леха Качинського.

2. Присвоїти безіменній вулиці, яка з’єднує проспект Миру від Хмельницької міської поліклініки №2 з вулицею Озерною, ім’я Миколи Федунця.

3. Управлінню житлово-комунального господарства виготовити і встановити вивіски з новими назвами вулиць.

4. Хмельницькому міському комунальному підприємству “Хмельницькінфоцентр” внести відповідні зміни до Реєстру площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови В.Байдича.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань.

 

Міський голова С.МЕЛЬНИК

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!