Новини

До уваги пасажирських перевізників та власників автотранспорту!

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголошує конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади (на міських маршрутах).

Організатор перевезень – виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Робочий орган – управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради.

Об’єктами конкурсів є міські автобусні маршрути загального користування, які працюють у звичайному режимі руху.

Конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводяться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.08 року за № 1081 (із внесеними змінами).

Конкурси відбудуться 18 жовтня 2022 року. Початок роботи конкурсного комітету о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12.

Телефон для довідок: 79-55-25, 79-55-77, електронна адреса: [email protected].

З основними характеристиками об’єктів та умовами конкурсу можна ознайомитись тут.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!