Рішення міської ради

Про внесення змін в рішення 10-ої сесії міської ради від 25.04.2007р. №24 “Про затвердження Положення про порядок розгляду питань, пов’язаних із самочинним будівництвом, створення та затвердження складу постійно діючої комісії з питань самочинного будівни

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять восьмої сесії

№65 від 30.10.2013 р.

 

Про внесення змін в рішення 10-ої сесії міської ради від 25.04.2007р. №24 “Про затвердження Положення про порядок розгляду питань, пов’язаних із самочинним будівництвом, створення та затвердження складу постійно діючої комісії з питань самочинного будівництва”

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в додаток 2 до рішення 10-ої сесії міської ради від 25.04.2007р. №24 “Про затвердження Положення про порядок розгляду питань, пов’язаних із самочинним будівництвом, створення та затвердження складу постійно діючої комісії з питань самочинного будівництва”, виключивши зі складу постійно діючої комісії голову постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, та доповнивши склад постійно діючої комісії шістьма членами, а саме:

- Афійчук Руслан Васильович – депутат міської ради;

- Галкін Григорій Якимович – депутат міської ради;

- Діденко Віталій Васильович – депутат міської ради;

- Кізляр Олександр Олександрович – депутат міської ради;

- Скочеляс Олександр Анатолійович – депутат міської ради;

- Певнєв Олег Віталійович – депутат міської ради.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця та директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів В.Швеця.

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!