Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.08.2015 року №2 «Про заснування Почесної відзнаки міської громади «Мужність і відвага» та затвердження Положення про неї»

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення п’ятдесят третьої сесії

№36 від 23.09.2015 р.

 

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.08.2015 року №2 «Про заснування Почесної відзнаки міської громади «Мужність і відвага» та затвердження Положення про неї»

 

Розглянувши пропозицію секретаря міської ради Чернилевського К.І., з метою впорядкування питання виплати грошової винагороди членам сімей осіб, нагороджених посмертно Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про Почесну відзнаку міської громади «Мужність і відвага», затвердженого рішенням сесії міської ради від 26.08.2015 року №2, доповнивши п.5 новим абзацом наступного змісту:

«У разі нагородження Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага» посмертно або у разі смерті нагородженого після прийняття рішення про його нагородження, який не отримав грошової винагороди, грошова винагорода може бути виплачена одному із членів сім’ї зазначеної особи на підставі відповідного рішення суду або довідки про смерть такої особи за умови надання письмової згоди довільної форми від інших членів сім’ї. До членів сім’ї належать дружина (чоловік), її неповнолітні діти, батьки, а також особи, які на час смерті зазначеної особи перебували на її утриманні.».

2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради К.Чернилевського.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань.

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!