Рішення міської ради

Про затвердження Програми висвітлення діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення другої сесії

№7 від 23.12.2020 р.

 

Про затвердження Програми висвітлення діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, з метою забезпечення відкритості і прозорості у діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів через залучення засобів масової інформації до висвітлення їх діяльності, сприяння реалізації конституційного права громадян на інформацію, керуючись Законами України “Про інформацію”, “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму висвітлення діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік (додається).

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій та управління організаційно-інформаційної роботи та контролю.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 349 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!