Проекти рішень міської ради

Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради

 

Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись ст.34 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст.104,110-112 Цивільного кодексу України, Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства«Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради станом на 31 серпня 2020 року, що додається.

2. Зобов'язати голову ліквідаційної комісії по ліквідації комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради Баса Романа Олексійовича звернутись до господарського суду Хмельницької області із заявою про порушення справи про банкрутство комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради.

3. Уповноважити Баса Романа Олексійовича ... свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1723 від 27.03.2015) на здійснення будь-яких дій, пов’язаних із зверненням до господарського суду Хмельницької області із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Будівельник» Хмельницької міської ради.

4. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 568 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!