Проекти рішень міської ради

Про створення відділу з питань запобігання та виявлення корупції Хмельницької міської ради, затвердження положення про відділ, затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в Хмельницькій міській раді та її виконавчих органах, втрат

 

Про створення відділу з питань запобігання та виявлення корупції Хмельницької міської ради, затвердження положення про відділ, затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в Хмельницькій міській раді та її виконавчих органах, втрату чинності рішення сьомої сесії Хмельницької міської ради від 20.07.2016 №5 «Про впровадження заходів щодо запобігання корупції»

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, згідно Закону України «Про запобігання корупції», наказу Національного агентства з питань запобігання та протидії корупції від 17.03.2020 №102/20 «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити відділ з питань запобігання та виявлення корупції Хмельницької міської ради шляхом перетворення з сектору з питань запобігання корупції апарату виконкому.

2. Затвердити положення про відділ з питань запобігання та виявлення корупції Хмельницької міської ради, згідно з додатком 1.

3. Затвердити Порядок запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в Хмельницькій міській раді та її виконавчих органах, згідно з додатком 2.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення сьомої сесії Хмельницької міської ради від 20.07.2016 №5 «Про впровадження заходів щодо запобігання корупції».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 196 КБ
Extension: pdf
File link
Size: 147 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!