Проекти рішень міської ради

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького квартири №227 по прс.Миру,60/2

 

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького квартири №227 по прс.Миру,60/2

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, звернення комунального підприємства «Хмельницькводоканал», беручи до уваги заяву Маги Сергія Володимировича та членів його сім’ї Маги Лідії Петрівни, Мельник Оксани Сергіївни, Мельник Аліни Андріївни про передачу належного їм на праві приватної власності квартири №227 по прс.Миру,60/2, загальною площею 21,6 кв.м, житловою площею 11,4 кв.м до комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького, враховуючи, що Мага С.В., складом сім’ї 4 чол., перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті з 20.07.1989р. і згідно спільного засідання адміністрації і профспілкового комітету КП «Хмельницькводоканал» отримує двокімнатну квартиру ..., керуючись Тимчасовим положенням про порядок передачі громадянам житла, що перебуває у приватній власності, органу, який здійснює поліпшення житлових умов, затвердженим наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 01.06.1995р. №24, міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Прийняти в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького квартиру №227 по прс.Миру,60/2, загальною площею 21,6 кв.м, житловою площею 11,4 кв.м, що належить Мазі Сергію Володимировичу та членам його сім’ї Мазі Лідії Петрівні, Мельник Оксані Сергіївні, Мельник Аліні Андріївні, з наступним наданням даної квартири працівнику КП «Хмельницькводоканал».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука, відділ обліку та розподілу житлової площі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!