Розпорядження міського голови

від 20.07.2017 р. № 285-к Про переведення Дзіблюк О.М.

 

Відповідно до ст.ст. 15, 16 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2001 року №1386 «Про затвердження Типового порядку формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування», рішенням 22 сесії Хмельницької міської ради від 20 грудня 2001 року №11 «Про затвердження порядку формування кадрового резерву», ст. 32 КЗпП України:

  1. Перевести з 20 липня 2017 року ДЗІБЛЮК Оксану Михайлівну з посади головного спеціаліста від ділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації на посаду заступника начальника управління з питань реєстрації - начальника відділу реєстрації місця проживання, як таку, що перебуває в кадровому резерві на цю посаду, з посадовим окладом згідно штатного розпису.

Підстава: заява Дзіблюк О.М.

  1. Присвоїти з 20 липня 2017 року ДЗІБЛЮК Оксані Михайлівні 11 (одинадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Встановити з 20 липня 2017 року заступнику начальника управління з питань реєстрації - начальнику відділу реєстрації місця проживання ДЗІБЛЮК Оксані Михайлівні надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.

Міський голова     О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!