Проекти рішень міської ради

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького житлового приміщення №5 по вул.Курчатова,15

 

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького житлового приміщення...

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради,  звернення комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі», беручи до уваги заяву Стецюка Юрія Анатолійовича та членів його сім’ї Стецюк Наталії Юріївни, Стецюка Богдана Юрійовича, Стецюк Злати Юріївни про передачу належного їм на праві приватної власності житлового приміщення ... загальною площею 16,7 кв.м до комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького, враховуючи, що Стецюк Ю.А. складом сім’ї 4 чол. перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті з 28.05.2015 року і згідно спільного рішення адміністрації і профспілкового комітету КП «Південно-Західні тепломережі» отримує трикімнатну квартиру ..., житловою площею 60,7 кв.м, керуючись Тимчасовим положенням про порядок передачі громадянам житла, що перебуває у приватній власності, органу, який здійснює поліпшення житлових умов, затвердженим наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству №24 від 01.06.1995 року, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького житлове приміщення ..., загальною площею 16,7 кв.м, що належить Стецюку Юрію Анатолійовичу, Стецюку Богдану Юрійовичу, Стецюк Наталії Юріївні, з наступним наданням даного приміщення працівнику КП «Південно-Західні тепломережі».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука, відділ обліку та розподілу житлової площі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!