Рішення міської ради

Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянину Чесановському І.І.

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення тринадцятої сесії

№34 від 14.12.2011 р.

 

 

Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянину Чесановському І.І.

 

Розглянувши заяви громадян Теслюк М.Г. та Чесановського І.І. і пропозиції виконавчого комітету, враховуючи рішення 12-ої сесії Хмельницької міської ради від 26.06.2007р. №39 «Про припинення права користування земельною ділянкою і надання земельних ділянок в оренду громадянам індивідуального сектору», договір оренди землі від 19.10.2010р. №041074200205, договір купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва від 17.08.2011р. р/н1828, відповідно до Земельного кодексу України та Закону України «Про оренду землі», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», Земельним кодексом України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити договір оренди землі від 19.10.2010р. №041074200205, шляхом його розірвання за згодою сторін та надати земельну ділянку в оренду строком на 5 років громадянину для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – землі житлової та громадської забудови згідно з додатком.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова  С. Мельник

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 14.12.2011 р. №34

СПИСОК

громадян,  яким припиняється  право оренди землі шляхом його розірвання  за згодою сторін та  громадян, яким надається  земельна ділянка в  короткострокову оренду

№№

п\п

Прізвище, ім’я, по-батькові громадянин,  яким припиняється право оренди земельними ділянками

Місце розташування земельної ділянки

Площа, що вилучається, м2

Прізвище, ім’я, по батькові громадян, яким надаються в оренду  земельні ділянки,  цільове призначення,  підстава та  категорія земель

Площа земельної ділянки, що надається в оренду, м2

Термін оренди

 

1.

ТЕСЛЮК Марія Григорівна

м.Хмельницький,

вул.Серпнева,29

1000

ЧЕСАНОВСЬКИЙ Іван Іванович

для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

(договір купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва від 17.08.2011р. р/н1828)

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови

1000

на 5 років

 

 

Секретар міської ради В. Лесков

Завідуюча юридичним відділом Л. Демчук

Начальник управління земельних ресурсів та земельної реформи С. Самишкін 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!