Проекти рішень міської ради

Про введення до штатних розписів закладів загальної середньої освіти м.Хмельницького додаткових посад шеф-кухаря та помічника кухаря

 

Про введення до штатних розписів закладів загальної середньої освіти м.Хмельницького додаткових посад шеф-кухаря та помічника кухаря

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської  ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Ввести у штатні розписи закладів загальної середньої освіти з 01.04.2019 року додаткових посад:

1.1. шеф-кухар – 28 штатних одиниць, у закладах загальної середньої освіти які самостійно організовують харчування понад 200 учнів за рахунок коштів бюджету міста Хмельницького.

1.2. помічник кухаря – 22 штатні одиниці, у закладах які самостійно організовують харчування понад 500 учнів за рахунок коштів бюджету міста Хмельницького.

2. Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради:

2.1. включити в пропозиції до уточнення бюджету міста Хмельницького потребу у видатках на оплату праці та нарахування додатково введених 28 штатних одиниць посади шеф-кухаря та 22 штатних одиниць посади помічника кухаря у закладах загальної середньої освіти.

2.2. забезпечити затвердження штатних розписів закладів загальної середньої освіти з відповідними змінами.

3. Фінансовому управлінню включити в проект  бюджету міста Хмельницького на уточнення додаткову потребу в коштах на оплату праці та нарахування для додатково введених 28 штатних одиниць посади шеф-кухаря та 22 штатних одиниць посади помічника кухаря у закладах загальної середньої освіти.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!