Рішення міської ради

Про укладення договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького із товариством з обмеженою відповідальністю «Лідерторг»

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення дванадцятої сесії

№36 від 09.11.2011 р.

 

 

Про укладення договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького із товариством з обмеженою відповідальністю «Лідерторг»

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Лідерторг» щодо укладення договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького після прийняття в експлуатацію 10-ти квартирної житлової блок-секції 82-х квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями Центру по роботі з ветеранами бойових дій і членами їх сімей Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану по вул.Володимирській,1/2-ІІІ черги будівництва, що не відповідає ст.40 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, але враховуючи волевиявлення товариства з обмеженою відповідальністю “Лідерторг”, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.627 Цивільного кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Укласти договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького із товариством з обмеженою відповідальністю «Лідерторг» в зв’язку із закінченням будівництва 10-ти квартирної житлової блок-секції 82-х квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями Центру по роботі з ветеранами бойових дій і членами їх сімей Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану по вул.Володимирській,1/2-ІІІ черга будівництва.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови  І.Прокопця та управління капітального будівництва.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!