Рішення міської ради

Про внесення доповнення в додаток 2 до  рішення четвертої сесії міської ради від 09.02.2011 р. № 52

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення дванадцятої сесії

№14 від 09.11.2011 р.

 

 

Про внесення доповнення в додаток 2 до  рішення четвертої сесії міської ради від 09.02.2011 р. № 52

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” і ст.2 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести доповнення  в додаток 2 четвертої сесії міської ради від 09.02.2011 р. № 52  “Про встановлення надбавки до пенсії членам Проскурівського підпілля, партизанам, визволителям м. Хмельницького від німецько-фашистських загарбників та колишнім політв’язням і репресованим на 2011 рік”, включивши до списку партизанів, діючих в роки Великої Вітчизняної війни в тилу ворога, Дворецького Владислава Броніславовича.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Давиденка.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.

 

Міський голова С. Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!