Рішення міської ради

Про затвердження передавального акта комунального підприємства «Газета Хмельницької міської ради “Проскурів”

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення позачергової двадцять восьмої сесії

№15 від 27.12.2018 р.

 

Про затвердження передавального акта комунального підприємства «Газета Хмельницької міської ради “Проскурів”

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Цивільним кодексом України, Законом України “Про реформування комунальних та державних друкованих засобів масової інформації, враховуючи рішення міської ради від 18.05.2016 року №69 «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції газети Хмельницької міської ради “Проскурів» та від 04.07.2018р №9 “Про реформування газети Хмельницької міської ради “Проскурів”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити передавальний акт комунального підприємства “Редакція газети Хмельницької міської ради “Проскурів” (додається).

2. Доручити міському голові Симчишину Олександру Сергійовичу укласти договір про передачу прав засновника із зазначенням умов щодо забезпечення функціонування друкованого засобу масової інформації, збереженням його назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації із правонаступником після його перетворення відповідно до вимог Закону України “Про реформування державних і комунальних засобів масової інформації” та вимог цивільного законодавства України у суб’єкт господарювання.

3. Відповідальність за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Size: 269 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!