Новини

Компанія SEBN запустила виробничий цех у Хмельницькому – на черзі ще два (Відео)

Ще у липні було презентовано початок роботи у місті роботи потужного іноземного інвестора компанію SEBN. У Хмельницькому запрацював завод з виробництва автозапчастин для електромобілів. Підприємство знаходиться у приміщенні колишнього механічного заводу у мікрорайоні Гречани. У реконструкцію вкладено сотні тисяч євро і наразі це вже виробниче підприємство, де у дві зміни працює понад 130 людей. SEBN готує до кінця місяця запуск другого виробничого цеху і ремонтує третій.

Міський голова Олександр Симчишин відвідав підприємство та поспілкувався з керівництвом та працівниками.  

"Приємно, що більшість – це молоді люди. Підприємство, яке суттєво наповнює міський бюджет, демонструє високі стандарти для працівників, навчає персонал, платить пристойну заробітну плату, забезпечує підвезення працівників ранкової зміни, харчує працівників за символічну плату, має серйозні мотиваційні виплати. Приємно було зустріти двох хороших знайомих, які працюють на підприємстві. Обоє збиралися на заробітки до Польщі, але працюють тут у Хмельницькому", – говорить міський голова Олександр Симчимшин. 

SEBN у Хмельницькому вже виробляє проводку та кабельну продукцію для автомобілів концерну Volkswagen. Зокрема, для електромобілів і гібридів.
 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!