До уваги платників податків! Скористайтеся умовами щодо відстрочення податкового боргу

 

До уваги платників податків! Скористайтеся умовами щодо відстрочення податкового боргу

 

Законом України №1072-ІХ від 04.12.2020 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV -2», передбачено відстрочення податкового боргу до 29 грудня 2021 року.

Відстрочення податкового боргу надається платникам податків – фізичним особам, у тому числі самозайнятим особам, що станом на 1 грудня 2020 року мали загальний розмір податкового боргу (у тому числі штрафні санкції, пеня та проценти за користування розстроченням/відстроченням) у сумі, що не перевищує 6 800 гривень.

Платнику податків необхідно звернутися з відповідною заявою довільної форми до контролюючого органу, де обліковується такий податковий борг. Зазначену заявку платник може подати як у паперовому, так і в електронному вигляді через приватну частину Електронного кабінету.

Пропонуємо платникам податків скористатися запропонованими умовами щодо відстрочення податкового боргу.

 

За інформацією фінансового управління

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!