Актуальні проєкти

Проєкт «Купуй Хмельницьке!»
        З метою створення системи позиціонування та просування продукції місцевих виробників з 2017 року функціонує проєкт «Купуй Хмельницьке». Проєкт дозволяє підвищити конкурентоспроможність та престиж місцевих виробників, збільшити впізнаваність місцевих торгових марок, забезпечити населення міста товарами високої якості.
        Задля забезпечення функціонування проєкту Хмельницька міська рада реалізує наступні заходи:
  1. Популяризація та просування бренду «Купуй Хмельницьке!» в онлайн та офлайн середовищі;
  2. Висвітлення інформації на веб-сайті міської ради та у соціальних мережах, регулярні публікації на офіційних сторінках «Купуй Хмельницьке!» (Facebook, Instagram), таргетована реклама, крос комунікації, публікації у всеукраїнських профільних онлайн;
  3. Співпраця з торговими мережами громади для маркування продукції місцевих товаровиробників логотипом «Купуй Хмельницьке!» та розширення мережі закладів торгівлі, які підтримують проєкт;
  4. Заохочення хмельницький підприємців, власників локальних крамниць до співпраці з хмельницькими виробниками-учасниками проєкту «Купуй Хмельницьке!»;
  5. Сприяння у пошуках нових ринків збуту;
  6. Позначення фірмових торгових мереж позначками «Місцевий виробник», встановлення сітілайтів та білбордів «Купуй Хмельницьке!», брендування виставкових зон;
  7. Проведення маркетингових курсів, конференцій, спеціалізованих навчань, надання консультацій та менторської підтримки учасникам проєкту «Купуй Хмельницьке!».

Детальніше ...

Проєкт «Школа молодого підприємця»
        Проєкт спрямований на підтримку та розвиток підприємництва у Хмельницькій міській територіальній громаді, формування у молоді знань, необхідних для започаткування власної справи, шляхом проведення низки тематичних семінарів та тренінгів. Молодь є однією з найважливіших соціальних груп в соціально-демографічній структурі населення. Категорія молодих людей віком 18-35 років складає близько 28 % від постійної чисельності мешканців Хмельницької міської територіальної громади.

Детальніше ...

Проєкт «Craft Farming School — школа успішного аграрія»
        Функціонування освітньої платформи для поглиблення знань і розуміння тенденцій розвитку і проблем у сільському господарстві, а також шляхів їх подолання, використовуючи сучасні технології сільськогосподарського виробництва; ознайомлення учасників з можливостями розвитку у секторі агробізнесу; розширення знань про технології ведення рослинництва, розширення знань про розведення сільськогосподарських тварин, створення належних умов для диверсифікації діяльності малих сільгоспвиробників з інтеграцією до виробничо-збутових ланцюгів у несільськогосподарських видах діяльності, в тому числі розвитку сільського туризму та рекреаційної сфери на селі.

Детальніше ...

Проєкт «Індустріальний парк Хмельницький»
        Метою створення індустріального парку «Хмельницький» є формування механізмів ефективної реалізації практичних кроків із заснування потужних інноваційно-технологічних утворень у місті Хмельницькому шляхом розбудови сучасної спеціалізованої інфраструктури на локальній території, стимулювання інвестиційно-виробничої діяльності та підвищення інвестиційної привабливості.
        Індустріальний парк повинен стати дієвим інструментом стимулювання промислового виробництва, залучення інвестицій, збільшення зайнятості населення, зміцнення економічного потенціалу, збільшення надходжень до місцевого бюджету.
        На підприємствах-учасниках індустріальної парку працюватимуть переважно жителі міста Хмельницького та прилеглих населених пунктів. Тому індустріальний парк «Хмельницький» матиме регіональне значення і впливатиме на розвиток економіки Хмельницької області.
        Створення індустріального парку «Хмельницький» дозволить реалізувати стратегічну ціль, передбачену Стратегією розвитку міста Хмельницького до 2025 року, що затверджена рішенням сесії Хмельницької міської ради №2 від 31.05.2017 року, - розбудова точок економічного зростання. Ця ціль передбачає фокусування на стимулюванні розвитку тих галузей економіки, де формуються і підсилюються глобальні тренди зростання і де місто традиційно має сильні конкурентні позиції.
        Передбачається, що створення індустріального парку сприятиме формуванню сучасних екосистем бізнесу та інновацій, що стануть рушійною силою економічного прогресу міста та будуть сприяти створенню умов і можливостей для впровадження моделей інклюзивного розвитку.
        Створення та функціонування індустріального парку «Хмельницький» сприятиме вирішенню ряду завдань місцевого значення: − забезпечення нових можливостей для розвитку промисловості на території міста Хмельницького; − підвищення інноваційної активності; − залучення інвестицій та створення сприятливого інвестиційного клімату; − збільшення зайнятості населення; − зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, міською радою та іншими зацікавленими сторонами.
        Пріоритетні напрями господарської діяльності для визначення функціонального призначення індустріального парку «Хмельницький» - текстильне виробництво, машинобудування, агропереробка.

Детальніше ...

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!