Новини

Протягом години роботи прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» пролунало десять дзвінків

Сьогодні відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Із дозвонювачами спілкувався заступник міського голови Володимир Гончарук. Зі своїми питаннями звернулося десять хмельничан, які озвучили 14 проблемних питань. Частину з них було вирішено протягом телефонної лінії.

Першим звернувся мешканець вулиці Гончарова та просив облаштувати дороги на вулицях Гончарова, Пасічній та Молдавській.

«Звернемося до управління житлово-комунального господарства та передамо ваші зауваження, але хочу зазначити, що за останні роки в Лезневому було багато зроблено – проведено каналізаційну мережу, побудовано садочок, саме зараз робляться під’їзні шляхи», - розповів Володимир Володимирович.

Зателефонувала хмельничанка, яка просила облаштувати тротуар на заїзді з вулиці Бандери на вулицю Коновальця. За словами жінки пішоходи постійно піддаються небезпеці.

Мешканці вулиць Глінки та Глібова цікавилися, коли буде підключено каналізацію, адже усі роботи уже давно виконано. Вивчивши питання, Володимир Гончарук зазначив, що 22 липня розпочнуться роботи з налагодження обладнання та пуск каналізаційно-насосної станції.

Наступним був дзвінок від активної групи громадян мешканців дачного масиву «Роднічок», що у мікрорайоні Дубове. Люди просили продовжити маршрут маршрутного таксі №30. Володимир Володимирович пообіцяв більш детально вивчити питання.

Далі пролунав дзвінок, який стосувався роботи комунального транспорту та проїзду за спецквитками. Чоловік цікавився чи може він користуватися тролейбусами, які працюють у режимі спецперевезнь, не сплачуючи за проїзд, адже має посвідчення І групи інвалідності.

«Від 14 липня на маршрутах громадського транспорту працює 12 додаткових одиниць електротранспорту в режимі спецперевезень. Ми запустили їх для того, щоб працівники критичної інфраструктури в години пік могли доїхати до місць праці, але ними можуть користуватися й ті, хто мають спецперепустки та готові сплачувати за проїзд. Пільговий проїзд діє в транспорті, який працює в звичайному режимі. Ми зобов’язані виконувати постанову Кабінету Міністрів України щодо обмеження кількості пасажирів в громадському транспорті», - розповів Володимир Гончарук.

Ще один дзвінок стосувався транспортної мережі міста. Мешканка будинку на вулиці Трудовій, 5а просила розглянути можливість відкриття нових маршрутів по вулиці Трудовій в напрямку автовокзалу №1.

Останньою зателефонувала хмельничанка, яка просила вирішити питання із доступом до води на кладовищі у мікрорайоні Ракове. Володимир Володимирович одразу зателефонував до керівника ритуальної служби та доручив встановити ємність з водою для технічого користування.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!