Новини

Стажери отримали сертифікати про завершення стажування та рекомендаційні листи

Сьогодні молодь, яка проходила стажування у структурних підрозділах Хмельницької міської ради, отримала відповідні сертифікати та рекомендаційні листи для майбутніх працедавців.

«Ви усі зараховані до кадрового резерву і ми за наявності вакансій будемо пропонувати вам роботу, але одній людині уже сьогодні ми запропонуємо постійне місце праці в Молодіжному центрі. Сподіваюся, що вам було цікаво і ви з користю провели час. Бажаю, щоб 2020 рік приніс вам багато позитиву. Потрібно мріяти, вірити і багато працювати, щоб мрії ставали реальністю. Ви молоді, прогресивні люди і обов’язково матимете гарний результат», - підкреслив міський голова Олександр Симчишин.

Так, за результатами стажування Анастасія Сковира отримала пропозицію працевлаштування у Молодіжному центрі, решта вісім молодих людей були зараховані до кадрового резерву міської ради.

Поспілкувалися стажери і з секретарем міської ради Михайлом Криваком та керуючим справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлією Сабій, які поділилися власним досвідом роботи в органах місцевого самоврядування та закликали молодь багато і наполегливо працювати.

Цього року це уже другий етап стажування молоді у міській раді. Цього разу від бажаючих надійшла 21 заявка, до стажування було допущено 9 кандидатів. Протягом двох місяців молоді люди проходили стажування в управлінні культури і туризму, департаменті освіти та науки, управлінні праці та соціального захисту населення, управлінні молоді та спорту, департаменті архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів міської ради, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

Така практика стала продовженням великого просвітницького проекту, який стартував у 2016 році. Для того, щоб показати як працює Хмельницька міська рада та що таке місцеве самоврядування для п’ятикласників проводяться екскурсії у Хмельницькій міській раді, організовано інтелектуальну гру брейн-ринг «Моя позиція», для старшокласників та студентів діє «Школа сучасного лідера».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!