Новини

Чергова група кандидатів на стажування у Хмельницькій міській раді пройшла співбесіду

Під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлії Сабій відбулася співбесіда з черговою групою кандидатів на проходження стажування у структурних підрозділах Хмельницької міської ради. Із поданих 21-ї аплікаційної форми, згідно з положенням про проходження стажування осіб з початковим, бакалаврським або магістерським рівнем вищої освіти у Хмельницькій міській раді, відібрано 9. Тож сьогодні на співбесіду запросили 9 кандидатів. Відбір кандидатів та стажування проходить відповідно до розпорядження міського голови Олександра Симчишина.

Кожен із кандидатів представив себе комісії. Зокрема, розповідали чому бажають стажуватися у міській раді, ділилися ідеями та баченням своєї роботи у структурних підрозділах, відповідали на запитання присутніх.

За результатами співбесіди кандидати написали відповідні заяви і з наступного тижня впродовж двох місяців будуть проходити стажування в управлінні культури і туризму, департаменті освіти та науки, управлінні праці та соціального захисту населення, управлінні молоді та спорту та департаменті архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

«Стажування - це надзвичайний шанс та досвід для молодих людей, адже за його результатами можна буде потрапити до кадрового резерву Хмельницької міської ради. Нам у виконавчих органах міської ради потрібні молоді, активні, креативні і цілеспрямовані люди!», - наголосила керуюча справами Юлія Сабій, спілкуючись із кандидатами на стажування.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів місцевого самоврядування, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!