Проекти рішень виконавчого комітету

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 11.03.2021 № 226

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 11.03.2021 № 226

 

Розглянувши клопотання комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту, керуючись рішенням четвертої сесії Хмельницької міської ради  від 17 лютого  2021 року № 14 «Про припинення шляхом ліквідації департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради, перейменування управлінь та затвердження Положень про управління, внесення змін в рішення міської ради», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 11.03.2021 № 226  «Про передачу транспортного засобу «CHEVROLET-NYVA» ВХ 7705 АТ та товарно-матеріальних цінностей, що входять до його комплектації з балансу комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту на баланс управління земельних ресурсів та земельної реформи», а саме: в назві рішення та в пунктах 1, 2 рішення слова «управління земельних ресурсів та земельної реформи» замінити на слова «управління земельних ресурсів Хмельницької міської ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – М. Ваврищука.

   

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!